2 Ocak 2016 Cumartesi

Fit Eğitim'in İşleyişi Nasıldır?

       Fitegitim'in temel amacı insanları sağlıklı yaşamaya teşvik etmektir.Tabi ki de bunun yanında sizlerin hedeflerini de yol haritası çizerken dikkate alır.Sağlıklı Yaşamaktan kastımız kaç kilo vermeniz ya da almanız gerektiğini hesapladıktan sonra eğer çok önemli bir konu söz konusu değilse Şok Diyetleri tercih etmekten kaçınmaktır.Bunun yerine vücudunuzun temel besin ihtiyacını karşılayarak sizi istediğiniz görüme getirmektir.Unutulmamalıdır ki Şok diyet ile haftada verebileceğiniz 10 kiloyu 3 günde kolaylıkla geri alabilme ihtimaliniz çok yüksektir.Bu yüzden bizim uyguladığımız yol motora kaliteli yakıt yüklemelesi yapıp daha sonrasında da ondan tam verim beklemektir.Takdir edersiniz ki elbet bu beklentimizi karşılar vücudumuz.
İlk defa kayıt yapacak olan üyemiz ile ftegitmen@gmail.com adresimizden iletişime geçeriz.
Üyemize bu mail adresimiz üzerinden bir form göndererek bu formu doldurup bize geri iletmesini talep ederiz.
Bu form da üyemiz ile ilgili gerekli bütün bilgiler ve hedeflerimizin ne olduğu bölümleri yer alır.
Bize geri iletilen formu inceleyerek üyemize özel beslenme ve egzersiz programını düzenleyip tekrar üyemize iletiriz ve 1 hafta boyunca bu programın dışına çıkmamasını rica ederiz.
Eğer üyemiz bu 1 haftalık sürecin sonunda söz verdiğimiz gibi 1 kilo alıp/verdiyse üyemiz arzu ederse ödül olarak 1 öğün de istediği besinleri tüketebilir.
Bize ilettiği ilk kayıt formundaki hedefine ulaşan üyelerimize Fitegitim baskılı bardak kupa veya anahtarlık hediye ediyoruz.
Temel prensip olarak insanlarla pozitif ilişkiler kurmayı amaç edinen Fitegitim'in sizler için yapmayı düşündüğü daha pek çok yenilik var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder