5 Ocak 2016 Salı

Sağlıklı Kilo Vermek

Sağlıklı kilo vermek dediğimiz süreç Şok diyetlerden kaçınarak vücudumuzu deformasyona uğratmadan onu hırpalamadan güzel ve kaliteli beslenerek günde 5 öğün beslenmemizi atlamadan hergün 2 litre su içerek cildimizin parlaklığını sağlıyarak daha sasğlıklı bir yaşam sürmek için attığımız ilk adımdır.Hatta planımızdır.Bu süreçte birçok kere vazgeçmek isteyeceksiniz.En zayıf olduğunuz anda rafta duran cipsler çikolatalar gözünüze çarpacak.İşte tam da bu zamanda bize düşen size tekrar direnip hayal edip yapamadığınız şeyi yapmak istediğinizi mi yoksa pes edip mükemmel olmaktan vazgeçmeyi mi seçtiğinizi sormaktır.Çünkü unutmamak gerekir ki iyi ile mükemmeli ayıran ince çizgi tam olarak budur.Son bir güç!
Güçlü olmanız gerekiyor bu süreçte böyle tereddütlerle karşılacaksınız.Ama zamanla programımıza uydukça siz de göreceksiniz ki ayna karşısında kendine gülen bir insan olmak hiç de zor değildir.
Profesyonellerin güç aldıkları kaynak,
"Daha Önce Sahip Olamadığın Birşeye Sahip Olabilmek İçin,
 Daha Önce Yapmadığın Birşey Yapmalısın.
Bunun sayesinde hedef hep daha iyisi olur.Ve zamanla görürsünüz ki 1 ay önce zorlanarak koştuğunuz tempo şimdi sadece ısınma temponuzdur.
Hadi Mükemmel Olmak İçin İlk adımı at ftegitmen@gmail.com ile iletişime geç ve aynaların karşısında kendine gülmenin ne kadar keyifli olduğunu sende yaşa!
Mutlu Günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder